Een website laten maken in Geel

Een Fantastische Website laten maken in Geel

Is dit herkenbaar voor jou?

  • Je hebt al een website, maar het lijkt erop dat deze in de vergetelheid is geraakt.
  • Je bent een start-up die klaarstaat om online van start te gaan.
  • Je bent niet tevreden met de huidige samenwerking met je webontwikkelaar.

Welkom bij Alfie The Duke, uw digitale expert in Geel

  • De toonaangevende Belgische weboplossing voor zelfstandigen en ambitieuze KMO’s.
  • Alfie The Duke helpt Geelse KMO's bij het realiseren van betaalbare, professionele websites.
  • Profiteer van een gratis eerste ontwerp & opstart en advies.
  • Meer dan 250 zelfstandigen en KMO’s hebben al hun vertrouwen gesteld in Alfie The Duke.

Alle voordelen voor KMO's & Zelfstandige in Geel op een rijtje

Gratis 1ste ontwerp testen

We ontmoeten je graag in een eerste digitale kennismaking om te luisteren naar jouw digitale wensen. Vervolgens creëren we de eerste versie van jouw website, die je ongeveer twee weken gratis kunt uitproberen.

Keuze uit + 700 designs

De looks van een website worden beïnvloed door trends. Wat vorig jaar nog als hip werd beschouwd, kan nu alweer verouderd zijn. Alfie The Duke biedt een oplossing voor dit probleem door zelfstandigen en KMO's websites aan te bieden die altijd up-to-date blijven.

Scoren in Google

Al onze websites zijn allemaal SEO(Search Engine Optimisation) Ready. Je website is technisch geoptimaliseerd om optimaal te scoren in zoekmachines op relevante trefwoorden. Je bedrijf/activiteit zal goed vindbaar zijn. Voor een effectieve verbetering van je zoekmachineranking is het essentieel om te investeren in inhoudelijke SEO-criteria. Verhoog je online vindbaarheid met behulp van onze SEO-tool, ontwikkeld volgens de richtlijnen van Google.

Razendsnel & Geoptimaliseerd

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor snelle prestaties, zodat jouw bezoekers een naadloze en snelle gebruikerservaring hebben. We gebruiken geavanceerde technologieën en optimalisatietechnieken om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen snel laadt, maar ook soepel werkt op verschillende apparaten en browsers..

Zelf wijzigen en aanpassen

Met ons beheersysteem kunnen gebruikers eenvoudig zelf aanpassingen doen aan hun websites. Dankzij onze gebruiksvriendelijke builder kunnen pagina's gemakkelijk worden gewijzigd en zelfs nieuwe pagina's worden toegevoegd. Het systeem is ontworpen om intuïtief en toegankelijk te zijn, zodat iedereen, ongeacht hun technische kennis, hun website naar eigen wens kan aanpassen en up-to-date houden. Zo heeft u de volledige controle over de inhoud en presentatie van uw online aanwezigheid.

De Digitale Expert in Geel

Alfie The Duke heeft al meer dan 250 ondernemers in Vlaanderen & Europa geholpen bij het succesvol vormgeven van hun digitale aanwezigheid. De digitale wereld evolueert in een snel tempo, wat onvermijdelijk invloed heeft op jouw bedrijf. Waar vroeger concurrentie voornamelijk lokaal was, ligt de focus nu steeds meer op digitaal. Het vergroten van je online zichtbaarheid is essentieel. Hoe kan Alfie The Duke jou ondersteunen? Met een ervaren team van gepassioneerde experts en een sterke motivatie helpen we graag mee aan jouw digitale groei.

Een website laten maken in Geel? Vergeet dan niet om de volgende pagina's te bekijken:

parallax background

LATEN WE STARTEN!
CONTACTEER ONS VOOR UW NIEUWE WEBSITE, WEBSHOP OF ANDERE DIENSTEN